Aika: 22. huhtikuu 2023 kello 15.00
Paikka: Mekaanikonkatu 15B, 00880 Helsinki
Hinta: 550€

Jang Su Basic -koulutus on suunnattu ihmisen hyvinvoinnista kiinnostuneille henkilöille. Koulutus painottuu suurelta osin käytännön harjoitteluun, eikä koulutukseen osallistuvalta vaadita aiempaa liikunta-alan koulutusta. Koulutuksen käytyäsi sinulla on mahdollisuus ohjata Jang Su Basic -tunteja.

In-Seon Hwang
Lajin kehittäjä ja pääkouluttaja In-Seon Hwang

Jang Su Basic on ryhmäliikuntatunti, jossa tehdään kehon eri osien yhteistyötä parantavia liikkeitä. Jang Su Basic -koulutuksessa opit rakentamaan toiminnallista lihasvoimaa kehittäviä liikkeitä, pallealihaksen toimintaa parantavaa hengitystekniikkaa sekä kehon ja mielen välistä yhteyttä kehittäviä ja voimaannuttavia harjoituksia.

Jang Su on itsepuolustuslajien harjoitusmenetelmiä ja fysioterapiaa yhdistävä liikuntamuoto. Lajin on kehittänyt mestari In-Seon Hwang. Hwang on käyttänyt menetelmää vuosia menestyksekkäästi ja hoitanut ihmisiä sen avulla onnistuneesti.

Koulutettu Jang Su -ohjaaja auttaa ihmisiä liikkumaan terveellisesti ja kohottamaan yleiskuntoa oikeilla liikevalinnoilla. Jang Su -menetelmä auttaa ymmärtämään ihmiskehon toimintaa ja se on ratkaisu monien TULES-oireiden terapeuttiseen harjoitteluun. Jang Su -ohjaajan työnjälki näkyy. Ohjaaja saa harrastajiltaan kiitosta hyödyllisistä ja harrastajaa auttavista liikeharjoituksista. Ne motivoivat ihmisiä omaksumaan terveyttä edistäviä elämäntapoja.

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää sekä läsnä- että etäyhteydellä toteutettuja moduuleja. Koulutus kestää kokonaisuudessaan noin puoli vuotta.

Koulutuksen pääteemat

 1. Jang Su -menetelmän kokonaisuuden ymmärtäminen
 2. Strukturoitujen harjoitusliikkeiden rakentaminen ja ohjaaminen
 3. Sovellettujen harjoitusliikkeiden tavoitteiden ymmärtäminen
 4. Harjoitusprogression ja tehoannostuksen rakentaminen ja toteuttaminen
 5. Jang Su-tunnin rakentaminen ja toteuttaminen
 6. Voima-asennon ymmärtäminen, rakentaminen ja toteuttaminen
 7. Liikeketjun ymmärtäminen ja rakentaminen

Jang Su-ohjaajakoulutuksen lähiopetus on intensiivistä ja sisältää runsaasti käytännönharjoittelua. Koulutukset kuvataan. Oppilaat voivat katsoa videot uudelleen myöhemmin.

Koulutusmoduulit: lähiopetus

 1. Toiminnallista voimaa parantaviin voima-asentoihin perehtyminen, ymmärtäminen ja harjoitteleminen. Lähiopetusta 2 tuntia.
 2. Voima-asennot: lattialla tehtävät harjoitukset. Lähiopetusta 3 tuntia.
 3. Voima-asennot: seisten tehtävät harjoitukset. Välikoe lattialla tehtävistä harjoituksista. Lähiopetusta 4 tuntia.
 4. Harjoitusvälineillä tehtävät Jang Su -liikkeet. Välikoe seisten tehtävistä harjoituksista. Lähiopetusta 4 tuntia.
 5. Jang Sun strukturoitujen liikkeiden harjoittelu. Välikoe harjoitusvälineillä tehtävistä liikkeistä. Lähiopetusta 4 tuntia.
 6. Sovellettujen liikkeiden ymmärtäminen, harjoittelu ja opettelu. Lähiopetusta 3 tuntia.
 7. Jang Su terapiana. Loppukoe. Lähiopetusta 4 tuntia.

Koulutusmoduulit: etäopetus

 1. Jang Su ohjaajan manuaalin läpikäynti. Jang Su menetelmän ymmärtäminen Jin ja Jang -elementtien avulla. Etäopetusta 2 tuntia.
 2. Harjoitustehojen muuttaminen. Etäopetusta 2 tuntia.
 3. Jang Su -liikunnan ohjaaminen ja ero muihin kunto- ja terveysliikuntalajeihin. Etäopetusta 2 tuntia.

Koulutuksen suorittaminen

Koulutus sisältää lähi- sekä etäopetusta

Koulutus sisältää välikokeita ja päättökokeen.

Kokeessa testataan ohjaajaoppilaan Jang Su Basic konseptin ymmärrystä ja soveltamiskykyä eritasoisiin fyysisiin tavoitteisiin ja erilaisiin asiakasryhmiin. Päättökokeen voi uusia kaksi kertaa.

Päättökokeessa kokelaan tulee pitää 10 minuuttia kestävä liikuntatuokio.

Koulutuspaikka varataan maksamalla ilmoittautumismaksu 100€. Koulutuksen kokonaishinta on 550 € (sis. alv. 10 %). Hinta sisältää koulutuksen, koulutustodistuksen ja Jang Su-hupparin. Koulutuksen jälkeen ohjaaja voi osallistua vuoden ajan muihin Jang Su Basic ohjaajakoulutuksiin maksutta kerraten aikaisemmin opittuja asioita. Koulutusta järjestetään pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa.

Jang Sun perustaja In-Seon Hwang toimii koulutuksen jälkeen uusien ohjaajien tukena. Myös muut kokeneet Jang Su -ohjaajat tutoroivat uusia ohjaajia ja antavat yhteisöllistä apua ja käytännön tukea Jang Su -toiminnan käynnistämiseen ja pyörittämiseen.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa

Ilmoittaudu koulutukseen sähköpostitse osoitteeseen info@jangsu.fi. Kerro ilmoittautuessasi nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä syntymäaikasi. Kerro myös lyhyesti taustastasi ja siitä, miksi olet kiinnostunut toimimaan Jang Su -ohjaajana.

Lisätietoa liikuntamuodosta: www.jangsu.fi

Tervetuloa koulutukseen!