Ohjaajien täydennyskoulutus pidettiin Kalajoella

Jang Su terveysliikunnan ohjaajille suunnattu täydennyskoulutus järjestettiin Kalajoella 11. kesäkuuta. Koulutuspaikkana oli Kalajoen Hotellikylpylä Sani.

Tämän koulutuksen aiheena oli Jang Su Basic sisältö ja sen toteuttaminen. Jang Su terveysliikunnan tunnit on jakautunut nyt kolmeen eri ryhmään: Jang Su Basic, Jang Su Health ja Jang Su Sport.

Koulutuksessa pääpaino oli lihastoimintaketjun ymmärtäminen ja sen yhdistäminen Jang Su menetelmään. Koulutuksessa käytiin nivelten ääriasennon ja lihastoimintaketjun hyödyt kehon toiminnallisuuden edistämiseksi ja nopeus-voima- liikkeen ja räjähtävän voiman kehittämiseksi. Koulutuksessa kokeiltiin kuntoiluvälineiden käyttöä jumppapallolla ja jopa lisäpainon kanssa. Se onnistui oikein hyvin.

Jang Su Basic tunnilla pystyy entistä helpommin harjoittelemaan terapeuttista kehourheilua ja itsepuolustustaidon harjoitusmenetelmiä.

Kiitos kaikille koulutukseen osallistuneille. Iris Riihiluoma Kouvolasta tuli takaisin Jang Su toimintaan vuoden tauon jälkeen. Tervetuloa!

Hyvää kesää ja mukavia Jang Su hetkiä!

Jang Su ohjaajat koulutuksessa Jang Su ohjaajat jumppapalloilla