Jang Su terveysliikunnan orientoiva ohjaajakoulutus 2016

Koulutuksen pääpaino on Jang Su- menetelmään tutustuminen teorian ja käytännön tasolla. Orientoiva ohjaajakoulutus toimii myös hyvänä pohjana varsinaiseen Jang Su- ohjaajakoulutukseen. Tästä koulutuksesta voit saada hyviä vinkkejä omaan harjoitteluun tai itsehoitoon. Tämä ohjaajakoulutus ei oikeuta Jang Su ohjaaja-tittelin käyttöön.

Koulutus sopii kaikille liikunta-alalla toimiville henkilöille, valmentajille ja aktiiviurheilijoille sekä omasta terveydestään kiinnostuneille.

Lyhyt kuvaus Jang Su menetelmästä

Jang Su on kehoa vahvistava ja lihasjännitystä vähentävä terveysliikuntalaji. Jang Sussa kehon vahvistaminen tarkoittaa lihasjännitysten poistamista ja toiminnallisen lihasvoiman kehittämistä. Lihasjännitys ja lihaskalvon kireys heikentävät lihaksien tehokasta toimintaa ja tilanteen pahentuessa loukkaantumisriski lisääntyy ja syntyy TULES -oireita. Jang Sussa hyödynnetään terapeuttisia harjoitteita ja itsepuolustuslajien harjoitusmenetelmiä. Jang Su edistää ihmisen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Vaikeasti havaittavan matalatasoisen lihasjännityksen löytäminen ja sen poistaminen edistävät kehon terveyttä ja ennaltaehkäisevät sairauksia.

Jang Su terveysliikuntaa harrastavat ovat kokeneet, että Jang Su on aktiivista Mindfulnessia. Jang Su harjoittelu parantaa keskittymiskykyä ja unenlaatua, jotka edistävät ihmisen henkistä hyvinvointia.

Ilmoittautuminen kurssille

Ilmoittautuminen kurssille ja lisätietoa: inseon.hwang@jangsu.fi

Hinta: 250€ (+10% ALV)
Ryhmän koko: 20 henkilöä

Paikka avoin. Koulutuspaikka valitaan myöhemmin koulutukseen ilmoittautuneiden mukaan.

*Jang Su on rekisteröity tuotemerkki, jonka omistaa In-Seon Hwang.